Judith Figueroa

Phone: 2829

Email:

Degrees and Certifications:

Bilingual Certification ESL Certification Regular Certification Grades 1-8

Judith Figueroa

Estoy muy motivada de tener tan excelente grupo con muchos deseos de aprender! Soy la Sra. Figueroa y este es mi 33 año  como maestra.

 

El Segundo Grado es un grado de transición. Unidos llegaremos a la meta de aprender Ingles como Segundo Idioma. Mi lema es que cada estudiante tiene el potencial de aprender!

 

Intentaremos llegar a la luna, sino lo logramos por lo menos estaremos entre las estrellas! 

  •  

     

     

    Second Grade Schedule

    8:00-10:00         ELAR/Writing  (120 minutes)

    Reader's Workshop:

                         Minilesson/Metacogntive Strategy        15 minutes

                                                          Worktime         30 minutes

                                                Share/Reflection           5 minutes  

    Writer's Workshop:

                                Minilesson                                   15 minutes

                            Worktime/Teacher Conferring           30 minutes

                                                      Share/Reflection      5 minutes

    Skills block -Project Read/Spelling                           20 minutes

    10:00-11:00       Specials-Conference Period  Tiempo de Conferencias

    11:00-11:30       ELAR/Writing                                  30 minutes     

                             Small Group/Literacy Workstations   30 minutes

    11:30-12:30       Math  (60 minutes)

                                Direct Teach                                20 minutes

                                Independent Practice                    25 minutes

                            Problem Solving/Critical Thinking       15 minutes

     

    12:30- 1:00        Lunch-Almuerzo

       1:00-1:30        Recess/Restroom Break - Receso

       1:30-2:00        Math (30 minutes)  Small Groups      30 minutes

                              Workstations- Fluency (+ and -)

       2:00-2:45        Science                                          45 minutes

       2:45-3:30        Social Studies                                 45 minutes